Wednesday, December 1, 2010

Sabun Beras part 2

Ok ni sambungan sabun beras yang dari entry sebelum ni.

Aku dah terima sabun ni hari Rabu minggu lepas..Memang tak sabar nk pakai hihihi (perangai aku memang mcm ni kalau dapat barang baru, tergedik2 nk cuba xmenyempat2 ahahaha)
Sabun yang aku beli kt FB (adik aku bgtau, kalau beli sendiri kt kedai(pekan rabu), xdak la smpi satu jatuh RM8 pun huhhu)

Emmm bau sabun ni mcm putu beras...Bau beras (of coz la kan) bau manis2, sebijik la mcm putu beras...kiranya bau dia menyenangkan la...

so first time pakai muka dah rasa tengang...sesuai la tuk muka yang berminyak macam aku ni, memang hilang minyak i cakap u hehehe...sabun ni gak leh pakai untuk hilangkan kesan2 pgmentasi pada ketiak, celah peha dan sebagainya...aku tengah try ni, nanti aku kasi review ek...

Sabun ni aku dapat masa hari Rabu, hari sabtu lak, aku g jalan2 kt giant bandar kinrara...saja la pi tanya kat kedai jamu tanya pasal sabun beras..ada dia tunjukkan sabun susu beras Citra ni, berat dia 55 gram, RM20...ada cop halal lagi...buatan bumiputra...so, aku decide tuk pakai sabun susu beras citra ni kat muka, dan sabun beras yang beli kt fb tu pada badan....


So far aku dah pakai seminggu, dah hilang sikit2 kesan2 jerawat kt muka aku tuh...nanti pas 3 minggu aku pakai aku kasi review perubahan ek...

Sekian dulu untuk part 2...Thanks for reading, sharing is caring ^^

2 orang yang tak busy ^^:

cik ETTY said...

wah jd ke kak?

Anonymous said...

SABUN CITRA TUE KITA PERNAH PAKAI, PAKAI SEKLI DH RASA PEDIH2 SAKITTT TUE... SB KULIT KITA PALING SENSITIF KLU PRODUK TUE DE BAHAN KIMIA WALAUPN SEDIKIT PON... KULIT JENIS BERMINYAK JGK..
PRODUK TUE BKN NYA 100% SUSU N BERAS JERKKK,DE BAHAN LAIN JGK.. LGPN KT KOTAK 2 PN XDE TERNYATA KANDUNGAN BAHAN NYERRR... ABG KITA PENGKAJI BAHAN KIMIA PD PRODUK SB TUE KITA BLEH TAHU PRODUK TUE ADA KIMIA ATAU X... WAT MSE NIE PRODUK YG TANPA BAHAN KIMIA IALAH PRODUK ZAIBEAUTY...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...