Friday, December 24, 2010

Happy Birthday my soulmate ^^

Entry khas buat my soulmate a.k.a my hubby munchy a.k.a tokwan a.k.a pdot muahaha....(please rasa terharu keyh sebab tengah busy tahap sakit tulang belakang nk patah ni, b luangkan masa untuk entry ni tau ^^)
Harini 24 hb 12 genap dah umoq cik abang ni 18 tahun wakaka...lagi 2 tahun masuk geng2 umoq 30 an tau hehehe..

thanks sebab memilih b sebagai wife...menjadi suri dalam rumah..tapi suri dok jauh la plak kan ahaha...xdapat nk celebrate sesama, sebab sibuk dengan kursus yer, jgn melencong ke lain dah la kan...xpa la, b redha...kita dok jauh, jauh di mata, tapi dekat di hati ^^...

abg penah request jeans levis sebagai hadiah besday, pastu tetiba xmo lak, sebab xnak membazir,siankan b, tapi kalau b beli smatphone utk b mcm mana? hekhekhek...

penah dulu abg bgtau yang abg ni kakitangan awam sebagai pekebun saja...(sbb tu gaya gambar di atas x ubah mcm pekebun agagaga :D)..tapi xkisah la pekebun pun, kalau pekebun, ssh sket nk kawen byk2 ni, sbb xmampu ahahaha (jahat ooo, i xrela di madu tau hehehe)...

tapi b terima ja jika abg pekebun pun...cinta itu kan buta, sebab tu orang meraba-raba wakakaka...opsss terlebih sudah ^^...

so dikesempatan ini, saya selaku surirumah di hati Mohd FIrdaus, mendoakan semoga dipanjang umoq, di murahkan rezeki, dan rumah tangga kita di berkati Ilahi...amin..amin ya rabbal alamin ......

1 orang yang tak busy ^^:

pn fAzrin in d h0use said...

weh tuan putera aku birthday 21.12..dekat2 rupanya..buleh sambut skali nnti..hahaha

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...