Friday, December 10, 2010

Bloglarian

Hi all...jom berlari2 sambil baca blog muahaha boleh ke? boleh je dengan adanya bloglarian hehehe...

menatang apa bloglarian tuh? dia bukannya menatang yer kawan2..dia satu blog untuk sesiapa yang suka blogwalking...bloglarian ni senang nk usha2 blog lain dengan hanya satu tab saja..ye la, kalau kita nk usha blog orang lain kan, bertab-tab nk kita bukak baca blog kan...xpun guna google reader...aku xsuka google reader sebab xleh nmpk layout korang yang cantik2 tu ^^...

k2, ni ada dua orang opismate aku tag tuk buat bloglarian ni iaitu kak sha ( ya ampun kak, dh lama akak tag, baru saya nk buat, saya kan busybee hehehe) dan kak ida..yer kak, sy nk buat ni,sekaligus la yer hehehe....

So macam na nk join bloglarian ni?

1. jadi follower bloglarian ni

2 letakkan banner bloglarian (mcm kt bawah ni ha )


3. lengkapkan slogan di bawah " Saya suka berblogwalking kerana ...." (tidak melebihi 30 patah perkataan). "saya suka berblogwalking kerana saya syok baca" diary" kawan-kawan kt luar sana tuh. Macam-macam ragam saya leh jumpa,dan macam-macam saya boleh kongsi bersama..memang besh"

4. tag tiga orang rakan ..aku nk tag
5. tinggalkan entry yang korang buat ni pada blog padel

6. tak dak tarikh tutup tau..so apa lagi...senang oo nk baca blog, sekali bukak je hehehe...

p/s : pada blogger yang di luar sana, please la aku merayu, jangan la nk letak lagu auto play pada korang punya blog...nk dengar lagu, bukak winamp je la...xpa, aku xberminat nk dengar lagu kt blog korang, aku nk baca entry korang je ^^ kang nanti aku xbukak blog korang terus miahahaha...

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...