Sunday, December 12, 2010

Amer Munawer kembali dengan penghijrahan yang baru ^^

Entry ni dah lama jadi draft,cuma xsempat nk tulis bagi abeh jer ^^...

Sapa tu Amer Munawer?? Amer adalah salah seorang bekas penyanyi kumpulan Ruffedge yang pernah popular pada tahun 2002 (lana kt matrikulasi time tuh).. seriusly lana suka ruffedge ni pun sebab amer munawer..sekali stalker punya stalker, amer ni orang aloq staq ya^^ suka2...

lana sangat minat pada amer..dengan suara dia..personaliti dia yang pendiam dan pemalu..serta cool saja ^^zaman budak2 (2002-2003) lana siap super imposekan gambar lana dengan amer ahahaha pastu letak dalam frenster miahaha...nk tunjuk kt korang pun, ntah dok dalam cd mana ntah gambar tuh ^^...

sanggup lana kumpul duit untuk beli kaset ruffedge..ada ja dalam radio, siap tunggu siaran di radio..siap rakam dalam kaset lagi ahahaha...ala korang pun mcm tu kan dolu-dolu kalau jadi fanatik kan ^^...

penah lana rasa sampai mcm nk kawen dengan amer ni, sampai lana bgtau pada bf lana(tapi dia malas layan lana huhuhu)..tapi lana sedar diri..sapa la lana kan hehehe..selalu kalau balik aloq staq, lana berdoa supaya terjumpa amer muahaha, tapi xpenah pun terjumpa, amer xdak kt aloq staq kot masa tu^^..

ok dah la membebel lana oi hehe..so baru2 ni masa cuti awal muharram, lana ternampk dan dengar perbualan amer di TV3 slot MHI..Subhanallah..rinduku terubat ^^ ceeey (seb bek hubby tgh main game fb dlm bilik ahahaha)..

sebelum ni ada gak lana dok search kt google kan, terjumpa amer munawer dok buat program click a child tu..dari ctu dah nmpk perubahan amer dah...

baru2 ni lana terkejut ada komen pada entry lana yang keseratus..padahal entry tu dah lama dah, tapi komen ni pada 3 hb 11 2010 ^^..tengok kt bawah ni ^^

lana tak pasti sama ada amer munawer sendiri yang komen ataupun adminnya..xpa la, yang pasti lana telah menjumpai amer yang lana minat dahulu tetapi yang telah banyak berubah ^^ Alhamdulillah....

Rasanya amerlah yang menjual barang di blog ini..kalau nk beli ep amer pun boleh harganya hanya RM10 sahaja, ada dua lagu...lana xbeli lagi erkk, terlupa sebab busy sangat huhuhu...

So pada fan Amer Munawer, boleh la join fb amer, twitter amer dan singgah web page amer ^^

Rata2 ramai dah tahu kemunculan dan perubahan amer, sebab amer dah bergiat mempromosikan aktiviti dakwah didalam lagunya ^^...

Tahniah amer...Lana akan terus sentiasa menyokong amer...Alhamdulillah...

p/s : bila teringat amer, mesti teringat maher zain kt auditorium MBSA retu ^^...

1 orang yang tak busy ^^:

iLa SaHaR said...

semoga aku pun berada dalam golongan yg terbuka hatinya untuk berhijrah

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...