Friday, December 10, 2010

AKU PUN NAK CAKAP LAAAAAA!!!!


Pic credit to google

Ni entry fresh ni ha...busy2 i nk gak update..geram kot aaaish...

lunch tadi kitaorg g McD...geng2 opis ni ha...pastu duduk la sebelah meja sorang budak pempuan ni...xmo mention melayu, cina or india..sendiri pikir la yer kengkawan huhuhu...pastu tetiba geng2 dia datang..ok la kan...sekali kau, depa ni bercakap, mcm McD ni depa yang punya...dah la cakap laju2 pastu kuat lak, rasa mcm kt pasar borong je aaaaaaaaaaa

Kitaorang ni nak gak la bersembang2 kan...smpai member aku ni sound geng2 kt sebelah ni "Aku pun nk cakap la!!" tapi derang buat bodo je teruskan bercakap..pastu kami semua dan-dan bercakap dengan kuat gak ahahaha...penat woo cakap kuat2 ni...

ada gak la sorang member geng derang tu pandang2..ha tau pun bising kan...xyah la nk cakap kuat2, macam pi rumah orang2 istimewa pekak badak je kena cakap kuat2...rosak gegendang tau aaaaaigoooo....

dah la tuh lana oi...xelok emo emo dan membebel di hari yang mulia ni ha...tapi kami suma have fun je kt mcD cakap kuat2 gak nk lawan derang(ingt korang je ke leh cakap kuat? miahahaha) so jaga la adab ek di tempat public tu, xkisah la ko melayu ke, cina ke, india ke..kita kan satu malaysia, hormat menghormati kan amalan yang mulia ^^...

nota mulut : bawang (orang tertentu je paham dengan topik bawang ni muahahaha)

3 orang yang tak busy ^^:

iLa SaHaR said...

memang ar... tak pasal2 ada member sorang tuh kan sampai tersembur2 ayaQ liuQ nye gara2 nak cakap kuat2 lawan budak2 tuh

Ogy said...

hahaahah cakap2 kuat2 air lioo jatuh atas makanan....penambah perisaa tu...ngeeee

mamaharis said...

haha mmg kite nak sembang pon x bleh nk dgr kan. adeih tuh geram tuh.
tp mmg fun la utk pengemar bawang muhaha

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...