Saturday, December 25, 2010

Award blog cantik

Thanks eka bagi award pada ruby ni..wah, dalam dunia blog ni pun ada award tau ahaha...

cantik ke blog i ni? xdak la cantik pun, cuma aku suka yang kemas dan bersih, tu saja, sebab tu bila ada contest yang suh letak kt side bar ke gambar pasal contest tu, aku x join hehehe, sbb nnt nk buang balik, xke banyak keja tu..a'a lately mmg busy ni...lantak la nk kata sombong ke apa, aku busy wes, kalau aku ada masa lapang, boleh je la kan dok belek2 blog ni selalu hehehe...

mayb busy akan membuahkan hasil, kita tunggu saja k ^^....

pastu award ni ada soklan lak..seb bek senang, kalau x memang malas nk buat hehehe...

6 favorite artis/group/singer (ala awat 6 je, awat x 10? kekeke)
  1. DBSK, dah berpecah dah, so JYJ je la (tapi DBSK di hati huhuhu)
  2. Maher Zain ^^
  3. Justin Timberlake, i love u lah ^^
  4. Bruno Mars -her eyes her eyes lalala
  5. amer munawer -hiks ^^
  6. Lah Ahmad - suara power, sukaaaaa....
  7. avril lavigne - comel
  8. britney spear - fav all the time ^^
tengok, terlebih dah ahaha....

so , kena tag lagi blogger yang cantik di mata aku..erk, ada baaaanyak blog yang cantik, nanti la aku g blogwalking ek, skrg ni malaz ahahahaha

2 orang yang tak busy ^^:

MéuzAngelo™ XXIII said...

background tu kalau tukar kepada gambar yg lebih simple lagi bagus..

tapi syabas, takde lagu.. nasib baik page ni x slow mase loading.. :)

LanaBusyBee said...

thanks MéuzAngelo™ XXIII atas komen anda..memang dok nk tukaq bg gak ni, yang lebih simple n nice, sedangkan yg ada ni pun dah simple kot hehehe...

sorry, lana anti lagu autoplay kt blog yer ^^

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...