Wednesday, December 29, 2010

Playful Kiss - Kdrama 1

siap berpart segala bagai ni ha, mesti ada benda yang nk update selalu la pasal Drama Playful Kiss ni hehehe...

Alamak, aku xberapa nk ingt la nama betul hero dalam playful kiss ni, yang pastinya aku ingt nama dia berlakon dalam cita Boy Over Flowers ja, Jihoo Sunbae ahaha..Jihoo pun Jihoo la kan hehehe...

(selingan, ni entry autoplublish tau hehehe) Pada masa ni (26 hb 12)aku dah tengok episod ke 6...masa episod yang ke 5, ada part besh, dan aku selalu memasukkan diri aku dalam watak yang di mainkan ahahaha...

betul, kalau apa2 cita pun kan, aku sure masukkan diri aku dalam watak tuh...contohnya Baek Seung Jo (Kim Hyun Joong) cubit pipi Oh Ha Ni (comel la nama oh ha ni ni^^), aku rasa mcm Seung Jo lak yang cubit pipi aku aaaaaaaaa...terus tiba2 teringat kt hubby ahahaha...(aip2 kata xmo tulis pasal benda yang privasi kan, opssss hehehe^^)

ok2, meh2 tgk pic yang aku snap ni...(p/s : kak seli, mcm na nk snap daripada movie player terus ek? nk play guna PowerDVD, video file ni lak x support tuk play kt power dvd, klu x, leh snap dah hehehe)

Seung Jo, geram sebab Oh Ha Ni g cucuk bontot dia ahahaha...comel kot =D...

see, comel kan...aaaaaaaaaaa (angau) ahahaha

klah, mau sambung tengok cita ni, kang dah masuk weekdays, dah malas nk tengok, busy weh, busy aaaaaaaaaaaa....

2 orang yang tak busy ^^:

nama.aku.lynn said...

aaa..sy tgh tension sbb hnya mampu tgok je cter ni..tp takde sbtitle..aaaa..cne nak buat..ggrrrR~~

seli eonni said...

erm awk pakai ape tgk. skang sy dok pakai tigerplayer. pastu pause je print screen ah hehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...