Sunday, December 19, 2010

Pakai perfume apa harini??

Hi all...macam mana ari ahad korang ni, besh x? hari ahad aku suam2 kuku la, sebab kena siapkan kerja + cover tengok cita korea sampai abeh + nk update blog (entry autopublish) huhuhu...

ermmm..aku dah lama cari perfume ni...perfume ni beria2 ja tayang kat tv...semngat aku cari kt tesco..abeh stok

pi lagi cari kat giant plak, xdak gak...

bulan depannya cari lagi kat tesco, abeh jugak...dok nampak iklan dia saja...sampai la housemate aku bgtau dah ada jual kt tesco taman midah tuh(dah lama la xpi tesco tuh ehehe)..

perfume apa yang jual kt tesco ni? silky girl ka? dak aih...bukan dia...perfume ni, wangi habis..cadar, selimut, semua2 la wangi..satu rumah pun boleh wangi aih...

apadianyaa???? ha la, ha la, ni dia...pelembut kain downy, passion..fuuuh, memang sangat wangi..seriusly wa cakap lu hehehe....

Aku ni kan sebenaqnya agak mudah terpengaruh dengan iklan la (ok2 mengaku siap2 hehehe)..sebab tu dok teringin sangat nk pakai pelembut kain downy ni...

opismate aku ada pakai ni..aku pun tanya la dia, wanginya, pakai perfume apa arini? (memang saja tiru iklan tu pun), tapi aku tau housemate aku tuh memang kaki perfume, beli perfume yang mahal2 jer hehehe...dia jawab la burberry...owh ok2...pastu dia terdiam sat, dia jawab " eh tak la, burrbery sembur sikit je, baju ni kot, pakai downy yang passion tuh" see.....mak ai wanginya...

semakin membuak2 la aku nk pi cari downy ni...tapi asek abeh stok ja..sampai la awal bulan lepas, aku pi cari2 kat tesco taman midah..ada! yeeeay, berlambak ja ada hehehe...walaupun stok downy aku yang sebelum ni ada lagi(yang antibac punya) tapi aku beli gak yang passion ni, ceeewi orang kedah kata ahahaha....

so kalau korang yang jenis pentingkan baju korang supaya wangi ja, aku sarankan korang guna downy passion ni ^^..wangi beb..

p/s : entry ini tidak di taja oleh downy pun yerk ahahaha :P

3 orang yang tak busy ^^:

Alida Ali said...

Akak pun dh lama cari tp tak jumpa pun...mahai tak?..

darlina said...

Suka baca blog awak.

LanaBusyBee said...

tq darlina ^^

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...