Friday, December 24, 2010

GiveAway Domain by KhaiZarien.com

Giveaway domain lagi yeehaa...hujung2 tahun ni banyak betoi give away, so tunggu apa lagi, grab saja ^^..mcm bisnes gak la, hujung2 tahun byk dapat tender, byk dapat quotation, sbbnya peruntukan kerajaan yang di beri, mestilah digunakan sepenuhnya ^^..vendor2 gak yang untung, Alhamdulillah ^^..

k, cukup2 untuk info kerepek saja ahaha...giveaway ni datangnya dari saudari Khaizarien, ala, si dia kepada brofamesstone tuh ^^..sebab2 aku nk join ni pun, rasa mcm dalam lama berkecimpung dalam dunia blog ni, daripada blog yahoo 360(2006) (dah tutup dah, sayangnya huhuhu) sampai la ke dunia blog blogspot ni....so, inilah masanya nk pakai domain sendiri, tapi kalau dapat free lagi besh woooo ^^

so, marilah kita mulakan acara memenuhi syarat2 giveaway ni...senang je wes...rugi kalau x join, xdak la comlicated pun...keputusan di buat pun sangat adil....

here we go.....

1. Letakkan tajuk Entry seperti berikut –>> GiveAway Domain by KhaiZarien.com - settle

2. Letakkan banner di atas di entry anda & link kan semula ke entry ini. -settle

3. Letakkan gambar anda yang paling SOPAN di entry anda sendiri. –>> bertujuan supaya aku sendiri kenal siapa pembaca yang rajin menjenguk di sini. nati bile jumpe takde la alasan x cam la ape la kan…-- ha ni, akak letak gambaq ni ha, siap jegilkan mata(teknik amek gambaq xmo asek dapat mata pejam ja ahahaha)...cukup sopan x? hehehe



diingatkan jugak, giveaway ni, tutup pada 28.12.10 jam 11.59pm.. cepat2...tinggal x banyak hari dah ni ^^

kan2, senang ja kan...so sapa2 yang tak di tagkan tu, tapi nk buat, boleh jer beb, try, mana tau luck korang kan ^^...gudluck all ^^

2 orang yang tak busy ^^:

Bro Framestone said...

eh nk tnye... nie gambar tahun bile ek.... he..23x

nie la die blogger fames kite.. dari berdomain ape kate berhosting terus la.. [blog berbayar cam kami]

LanaBusyBee said...

ha ha, nk kata akak kurus la tuh...gambar tahun ni la dik, gambar bulan 10, ha kagum la tuh wakaka....

eeee femes apanya aaaaaaa,(xleh terima kenyataan itu huhuhu)...tgk la mcm na huhuhu

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...