Tuesday, December 28, 2010

Thanks SOP review blog lana ^^


Alamak, sebenarnya dah lama kot SOP ni review blog lana ahaha..baru lana nk tulis pasal ni, besala kan, busy ngehngehngeh....

pada korang yang tak tau, SOP penah bukak untuk bagi review blog, satu hari satu blog review..tapi sekarang dh tutup la penyertaannya, SOP tengah sibuk mereview blog plak, n paling terbaru bakal review hp HTC Aria, omo omo, hp yang ada dalam list lana nk beli tuh hehehe...

ermm, antara yang bermain di fikiran sop dan mesti korang gak, napa nama blog ni lanabusybee? bukan sebab nama lana sendiri, ekceli nama lana tu nickname character ranonline lana, nama betul lain (klu nk tau, tgk header blog ni, tu la nama lana^^ , nnt lana dh nk tukar header ni sempena tahun baru ^^) tapi kalau nk tau asal usul nama lanabusybee tu, leh tgk kt entry ni, entry tahun 2008 u ollz, i pun dah lupa ahahaha...

antara komen sop plak , sop mencadangkan untuk meletakkan
  • Title swap - untuk memastikan hasil carian lebih baik
  • Relate post - untuk mempromosi entry-entry lain.
lana dah buat title swap, tapi relate post tu mcm na ek? banyak benda yang lana xletak, cthnya fb add badge, sorry, lana x accept kawan yg lana xkenal, sbb fb terlalu private bagi lana huhuhu...

ermmm tu je la kot..thanks sop sudi reviewkan blog lana, tapi komen mcm pendek, xpuas ati la ahahaha

1 orang yang tak busy ^^:

Anonymous said...

I dont know what to say. This web site is amazing. Thats not truly a actually substantial statement, but its all I could come up with soon after reading this. You know a great deal about this subject. Much making sure that you produced me wish to understand additional about it. Your web site is my stepping stone, my buddy. Many thanks for that heads up on this theme.

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...