Saturday, December 11, 2010

I follow u, u follow me

hi all ^^ thanks for follow me ^^...semakin hari semakin bertambah follower lana..thanks all...

tapi follower lana sket je kan, dlm 100 je pun..padahal lana dah berblogging dari tahun 2007 lagi..pasepa ek? sebab lana bukan seorang jenis yang pi berjalan kt blog orang pastu cakap kt blogger,"hi i follow u, u follow me back ek?" sorry...thats not my style laaaa..

lana akan follow pada blog yang lana suka baca dan lana xsuka nk paksa blogger tu follow blog lana balik..terpulang la pada blogger tu sendiri kan...Dalam Islam pun tiada paksaan, inikan pula dalam dunia berblogging ni kan ^^...

so lana pun xpaksa korang nk follow lana..korang nk follow, follow la yer, lana xkisah...klu yang dah follow, pastu xnak follow balik pun lana xkisah ^^...semua ada hak kan..pendirian lana, blog yang besh lana akan follow, tu je ^^..

thanks again ya guys^^


5 orang yang tak busy ^^:

Nur Areefah said...

dalam islam, benda yang wajib tu mesti dipaksa ^_^'
tapi dalam berblog ni, mmg la tak perlu sbb tak wajib pun.hehe

latest entry : jom masuk pertandingan ratu cantik yang halal

LanaBusyBee said...

ya betul tu, maksud lana dlm memeluk agama Islam pun tiada paksaan cuma yang wajib kena la ikut, dah nama pun wajib kan hehehe...

fara said...

fara plak akan follow je balek sape2 yg follow fara.
hehe ;)

aisya said...

sama la macam fara, selalunya follow balik sape2 yang follow.. =)

LanaBusyBee said...

fara n aisya : bagus la klu mcm tu ^^..lana ni memilih ahaha

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...