Sunday, December 19, 2010

Kena Delete Entry

Sebagai mana boss tak suka dengan hasil kerja pekerjanya, terpaksala pekerjanya buat kerja itu semula, atau di perbaiki..

sebagai mana customer tak puas hati dengan servis yang di dapatinya, terpaksa la customer services mengambil aduan dan memperbaikinya...

sebagai mana programmer tidak menuruti flow daripada sistem analisisnya, terpaksa la programmer itu mengubah codingnya...

sebagaimana graphic designer tidak mengikuti kehendak clientnya, terpaksa la dia menukarkan lagi designnya...

begitu jugalah aku, jika si suami xmahu entry yang dia rasakan tidak sesuai di kongsi di dalam blog ini, dengan rela la aku menuruti nya mendelete entry tersebut...

si suami dah di ibaratkan sebagai boss bagi diriku, sebagai sistem analisis bagi diriku, sebagai customer bagi diriku, sebagai client bagi diriku (eh bukan ka sama client dgn customer tuh? ahahaha)

so korang jangan heran ek kalau ada entry yang tetiba xdak muahaha...

aku xmo jadi isteri yang durhaka muahehehe

p/s : xsemua orang kita mampu puas kan hatinya, tapi jaga lah hatinya sebaik mungkin ^^

1 orang yang tak busy ^^:

a n a s t a s y e a said...

Kalau terpaksa .. tak apa la kalau nak delete. Tapi kalau boleh .. elakkan la. Nie saya kongsikan kenapa tidak digalakkan untuk delete post. =)

Delete Post: Kesan Kepada PageRank

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...