Saturday, June 25, 2011

Reddish GiveAway : Saya Nak Sarawak Souvenir!

Aku nak GA ni...pernah dapat sekali ja, tu pun daripada Jardness ^^ so, sementelah Zie tgh baik hati nk bagi souvenir ni, amek la peluang yer dak? hihihi

lagipun aku mana pernah jejakkkan kaki kt sarawak lagi sob sob (T_T)..dapat souvenir pun kira ok dah hahahaha...

so kalau korang nk join, pi la singgah jenguk kt blog Zie yang comel cute tuh ^^....(tak bodek tau, mmg cute orangnya ^^)

3 orang yang tak busy ^^:

Redbloodsnow said...

haha...comel ka? kembang lubang hidung zie tetiba taw..miahahahaha.

TENKIU FOR JOINING DEAR! good luck taw..mwah

QueenImah said...

singgah dari blog kak zie

meh ke blog ima
http://queenimah.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Bila Ku Kata Cinta... said...

xde kojer..d nak try jugak lah lana

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...