Sunday, June 12, 2011

Setahun Sekali ^^

Macam raya pulak kan, setahun sekali, a'a ni lebih kurang mcm raya la hehehe...hari ni, 11/06/2011 cukup setahun lana mebina masjid Muhabbah ^^ (muhabbah = kasih sayang)

xsangka kan dah cukup setahun, mcm baru ja lagi kawen agagaga ^^..sebabnya kami ni pjj, tu yg dok rasa pengantin baru je tuh hahaha....

klah, xmo tulis panjang2...kita layan gambar saja..gambar menceritakan seribu perkataan (hahaha translate abeh hehe) exclusive untuk pembaca blogger lana, sebab gambar kawen OP ni, publish dalam fb, tapi private, so kira beruntung la pembaca blog lana =P..dalam blog sebelum ni pun, lana xdedahkan gambar kawen lana pun ^^

doakan kami bahagia hingga ke syurga amiiiin ^^....


febret kaler all the time ^^
love this pic so much ^^ (gambar naik beskal tua, dah xbesh, ada ke pengantin naik beskal BMX? ,thanks to my OP yang super duper great idea ^^)
berpeluh, penat berjalan masuk ke dalam kg ^^, meh2 nk lapkan hihihi
aaaaaaaaaaa ^^
my fren ^^
ku mencari hatimu ^^
doakan kami bahagia selamanya ^^
love tak jadi hahaha
(^__^)

jangaaaaan amek hero sayaaaaa!!!
jom pi jalan2 ^^

klah bye ^^


p/s : lana sekarang kt kg dah ni ^^...ikutkan takmo balik, sbb parent lana kt KL, tapi xsampai ati la lak dekat hubby...ye la, anniversary yg first dok jauh lak dgn dia huhuhu..yer2 b balik dah ni hahaha 

4 orang yang tak busy ^^:

Akulah Pak Lan said...

selamat pengantin baru..err..

LanaBusyBee said...

makasih hahahaha ^^

Rosmariza Abdullah said...

lawa2 gambaq ang...sukanyaaaaa tengok pn beeee n pidot..hepy anniversary dear...semoga kekal bahagia di dunia dan akhirat...

ChibimarukO said...

selamat ulangtahun perkahwinan ruby...moga Allah panjangkan jodoh hingga ke syurga...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...