Wednesday, June 8, 2011

Simply Siti - Trial Pack

Sapa yang dah pakai produk dato ct ni? sila angkat tangan? hehehehe...i mean, skincare la yer, makeup simply siti lana xberapa nk minat sgt, lebih suka loreal lagi hehehehe...

lana dok tercari2 la produk skincare yang sesuai dengan muka lana ni...adeh la, susah la haaaih nk jumpa yang sesuai...at least lana kena try trial la dulu....

dok belek2 kt watson, terbeli la satu trial pack simply siti ni yang set c bright....apa yang lana suka, suka tang cleasing foam dia dan juga simply 5 cream...owh besh la cream tu, sebab menurut dato ct sendiri, cream tu lebih kurang mcm BB cream gak....

so far lana try selama seminggu, ok la, sesuai dengan lana...cleasing foam dia wangi, suka bau dia....dalam trial pack ni ada cleasing foam, cream dan juga serum...serum tu la yang membantu memulihkan kulit muka kita...

nk beli mary kay, lana xmampu hukhukhuk....lagipun produk ni halal, ada certificate halal lagi tau ^^....

yang besh juga produk skincare ni, boleh pakai ikut age....kalau berumor 30 tahun ke atas, kena la beli yang new age punya...kalau tak beli yang c bright dulu yer ^^...apa2 pun try la dulu tau....selamat menerai ^^

3 orang yang tak busy ^^:

cik yana said...

heheh..tak bleh tahan ayat yg last tu.. "selamat menerai...!"

Bila Ku Kata Cinta... said...

lana yg suke mencuba..hehe..camner ok tak? D baru try nano white few days before my Big Day..hmmm..setakat ni Ok lah..nak kate best..tu kena tunggu sikit mase lagi kot...

anita_hanapiah said...

ruby best dh guna lama krim dia pun ok..

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...