Tuesday, June 14, 2011

Gempa Bumi Di Sumatera Utara

korang rasa tak gegarannya? seriusly lana baru rasa kul 11 pagi tadi...ada member yang update dalam status facebook, derang ada rasa gegaran kul 8 pagi tadi, tapi lana kan dok kt umah time tu, tak rasa pun, ye la sibuk dok siap2...

sekali kul 11 tadi, rasa ada orang depan meja lana ni tolak meja, eh main2 apa ni??? nk marah la gak kan, sekali lana berdiri tanya, rupa2nya derang pun rasa gegarannya...ingtkan lana pening hahaha, (sebab rini baru start ganti posa kekeke)

rupa2nya ada gempa bumi la kt sumatera utara...negara jiran kita tuh....Ya Allah selamatkan hamba2Mu ini ....

boleh baca kt Mosti cni

2 orang yang tak busy ^^:

Bila Ku Kata Cinta... said...

D boleh rilesk jek duk depan lappy pg tad..tetibe dr. smpai n tanya tahu ke x pasal gegaran pg tadi..serius ..tak pasan..

LanaBusyBee said...

xde rasa kesan pun kot kt tempt D tu

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...