Thursday, June 16, 2011

Drama Kitab CInta

Hi hampa suma ^^...dah tengok drama terbaru di tv Al-Hijrah? ala Kitab Cinta tu...sapa pelakon dia? sapa lagi kalau bukan my fav artist la Fazura ^^ 

owh, besh ka drama ni?aku (guna ganti diri aku lak dah hahahaha) kalau ada Fazura yang berlakon, besh saja bagi aku hehehe...sebab dia sangat suweet la...and u know what? fazura pakai tudung dalam cerita ni...dan cerita yang masih dalam pembikinan adalah Tahajud Cinta..tu fazura tengh shooting la tuh ^^....


Drama ni mengisahkan tentang student yang di beri tugasan membuat tesis ke Aceh..depa kena buat la kajian tentang ekonomi la, cara hidup dan budaya di sana....


hampa tau kan (kalau hampa dok follow twiter erma fatima, sure hampa tau) pembikinan drama ni buat dekat acheh, so mcm2 tragedi terjadi di sana...memang dugaan betul la...boleh sehari depa suma kt acheh tak berlakon sebab ada masalah dengan polis huhuhu...tapi semua tu perkara kecik saja, erma fatima memang tabah menghadapi semua tuh, syabas kak!! 


aku nk cerita panjang2 pun, tak besh la kan, so apa kata kalau hampa suma pi tengok sendiri di TV- Alhijrah , setiap Rabu hingga Jummat 8.30 malam di chanel 114 (TV AL Hijrah)...


tapi adakah hampa terlepas episod macam aku gak? hihi jangan risau, ni linknya, boleh tengok episod yang termiss ^^...


p/s : kalau hampa nk lana (tengok, lana pulak dah hahahaha) uploadkan drama kitab cinta ni, request la yer, so nanti hampa boleh download drama kitab cinta tu...kalau xdak orang yang nk request malas la lana nk upload hihihihi....

psst : ermm i feel so into the soul jika berblog guna ganti diri aku saja, rasa lebih mesra dan tulus dari hati kekeke

2 orang yang tak busy ^^:

Bila Ku Kata Cinta... said...

its ok lah lana gun kata ganti diri 'aku'..sebb blog ni cam diary kite.. kite citer pasal diri kite..barulah feel...tak gitu


ttg kitab cinta tu..mesti lana record guna astro beyond..ye tak?

hehe...bolehlah..bolehlah upload..nt D download dari lana... :ana guna link ape ek?

nurul fiyda said...

sya sedang cari link episod 6.. huhu

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...