Friday, June 17, 2011

Wajah Puduraya sekarang..

(sorry gambar tak center huhu)

ni dia wajah baru puduraya..macam airport kot kan...aku balik kg minggu lepas,sempat la snap sikit gambarnya....

Gambar first
cuba korang teka apa? Tu la tangga..semua ditutup sebab puduraya 100% aircond..kecuali bas kt bawah tangga tu la yer hahaha

Gambar second
Yang tu lak toilet..cantik kan? Luas la sket daripada dulu kan..tapi cntik2 pun,still berbau busuk la huhu..apa guna bayar 3 kupang ntah huhu...

Gambar third
Tempat menunggu bahagian atas dekat kaunter...see selesa kan...banyak kerusi...

Satu lagi,no more ulat2 jual tiket dah...bagus gak penantian selama ni kan..berbaloi-baloi...

So sapa nk balik kg, xyah risau dah..senang dah...beli tiket pun boleh beli online saja kan...
Published with Blogger-droid v1.7.1

3 orang yang tak busy ^^:

mrs chenta said...

cantikkk!! xpenah pegi pudu!

Saliza said...

pergh lawa2 cam nih baru selesa. bile ye nak merasa ke sana hehe. jln nak ke pudu cm ne jem lagi x ek

LanaBusyBee said...

zety : betoi cantik darling..sejuk jaaa tau hehehe

kak seli : kalau g jalan tar, singgah la cni hahaha, ada kaitan ke ek? jalan mcm jem je lagi...normal la ctu huhu

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...