Friday, November 12, 2010

Thanks Jard ^^

Yeaaay dapat buah tangan daripada Jardness. Tu la tuahnya kalau rajin dok blogwalking...xpayah nk buat kontest pun, nama appear dalam nuffnag visitor ^^...terus dapat buah tangan..(ermmm suatu hari aku nk buat mcm ni je la, senang ^^)

Sangat comel la ^^..nak kata magnet fridge, xde la besar pun, tapi ada la magnet kt belakang tu ha, so dia jadi dua doll, satu boy, satu girl...yang boy aku nk kasi kt hubby munchy la, eh ke xpayah? ahahaha...

neway, thanks to jard a.k.a zarah ^^

4 orang yang tak busy ^^:

Cik Ima said...

bestnye dapek hadiah... huhuuhuh ruby ko pandai buat bunga telur manik kristal tiruan tu tak?? ( hahaha aku tau out of topic kan? )

Jard The Great said...

cumelnyaaaa magnet tuu!! nk gak! camna nk dpt ek?

keh keh keh.. =p

ieka zakaria said...

bestnya!!!

LanaBusyBee said...

ima : alamak mcm na tu wes? kasi la contoh bunga kristal tu tgk..aku xpenah tgk mcm na rupanya

jard : a'a comel...ntah la mcm na dpt bueeek :P

ieka : hihihihi ^^

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...