Tuesday, June 7, 2011

Kad Kahwin Adik

Hi peeps ^^...meh lana review pasal wedding adik, sebab nanti ada sesiapa boleh la dapatkan idea berkongsi cerita, ye dak? hehehehe...

ok first lana nk cerita pasal kad kawen la dulu yer....ni lah gambar kad kawen adik lana bersaiz B5...ala, saiz A4 lipat dua, pastu di lipat lagi ^^...

harganya murah saja kawan2...sebab lana yang design sendiri dan pi hantar printing pada kedai...kt kedai la dia pi hantar kt kilang guna offset printing, so kaler xdak masalah, nk letak gambaq ka, nk letak apa2 pun boleh...kualiti cantik...

yang beshnya, adik lana tempah seribu untuk belah dia, dan 500 untuk belah lelaki, sekali dapat dua ribu (belah lelaki dan perempuan) gila ah, sebab harga dia lebih kurang, sebab tu kilang tu bagi je kot hehehe....

ketebalan kertas lak, yang ni rasanya adik lana pilih yang paling nipis, save bajet hehehe....dan hasilnya seperti kertas iklan flyers tu haaa.....nice dan murah....

sorry, low kualiti la, sebab capture guna hp saja....

yang ni sebelah dalamnya...
so pada sapa-sapa yang nk tempah kad kawen dengan kos yang murah, boleh email pada lana di firbee@gmail.com....dan lana gerenti, design tu hanya untuk korang saja (khas pada orang yang nk kelainan la kan, xmo sama dengan orang lain tapi low bajet)..sebab kita ynag buat dia, bukan dia buat kita hehehehe...

lana tengah mencari idea english style untuk design pada kawan lana ni....

p/s : yang ni design kad kawen lana..dah beberapa orang kawan lana nk templete kad kawen lana ni, depa nk buatkan untuk depa, sorry ek, ni kad kawen lana desogn sendiri, siap mintak templete lagi, bayar laaaa hahahaha.....

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...