Monday, June 13, 2011

KL Gengster & xmen first class

Hi all ^^...ermmm dah setahun berkahwen, selalunya ada pasangan rumah tangga akan celebrate anniversary tersendiri kan...bagi lana, xdak apa2 pun, just lana balik kg, spend masa dengan hubby, tu saja ^^...ikutkan memang xmo balik, tapi mana boleh , setahun sekali je kan hehehehe...

mana tau time tu time yang "kena" ka hahahaha..opss terlebih sudaaaa... ^^

oklah, lana dgn hubby spend masa dengan tgk wayang, marathon dua cerita...cari2 nur kasih, kot2 la ada lagi kan, sekali dah x ditayangkan kt alor star ni, hampa huhuhu....layan kt big cinema alor staq mall saja, ramai gak orang, mayb sebab cuti sekolah kot

so lana pun booking la cita yang rasa nk tengok...hubby tanya, booking cita apa? lana jawab "Toyol nakal dengan pirate of the carribean", terus dia buat " zzzzzzzzzzzzzzzzzzz" ahahahaha....(lana n hubby, kalau benda yang tak puas ati or menyampah, kitaorang akan buat bunyi zzzzzz ni, so sapa yang kenal lana, tau la lana buat mcm na, bunyi mcm bee tu, buzzzzz hahahahaha)

tak la yang oi, kita tgk cita yang abg nk tgk la, b ok ja ^^....

so first filem yang kami tgk, KL Gengster la....waaah penuh aksi, penat la tengok cita ni, sebab aksi ganaz2 ahahaha, rasanya tak dan nk tdoq pun, sepak terajang, tembak adeh la, mmg ganaz la....
nasib baik ada zizan raja lawak, ada gak penyeri dalam cerita tu...dialog dia la yang gamatkan suasana 
"keta gua dah jadi barbeque"
"ni abg long dil la"
gua tak main la 2 ekor ni, guna main 2 lori"
"bagi dia kl tu, bagi dia" 
hahahaha, dan macam2 lagi la......

memang shamsol ni pandai amek pelakon la, ye la aaron aziz, memang ramai yang nk tgk pun sbb aaron aziz ^^...so far cerita ni ok la...opss lana bukan tukang komen filem yang bagus hahaha, lana rasa besh, besh je la, tak besh memang lana bgtau tak besh, tapi lana takkan bgtau apa yg tak besh, apa yg besh dgn terperinci, sebab lana malas hahahaha

habis kl gengster, lana n hubby tengok lak xmen first class...memang sebelm ni lana tak penah pun tgk xmen huhuhu...so hubby la yang dok cita...xmen first class ni menceritakan bagaimana xmen2 suma boleh dapat kuasa depa masing2....
lana suka cita yang mcm ni, yang ada kuasa2 mengarut ni hahaha...yang  lana suka watak perempuan mutasi diamond tu ha hehehe...boleh jual diamond hahahaha^^...

cita ni pun recommended la yer, suka!!

so kitaorang celebrate mcm tu je la...aci x? ada lagi sebenarnya, tapi xleh cita hihihihi....kena privacy sket ^^

3 orang yang tak busy ^^:

Bila Ku Kata Cinta... said...

tulah..D denagr citer KL gangster tu cam gempak jek..huhu...teringin nak tengok. Mase jek tak berapa nak ade..maklumlah org baru kawen.. Bz pindah umah lah..mengemas lah...n ntah ape2 lagi....

Matjoe said...

tahniah anniversery. mmg plan nak tgk xman fisrt class. the first 4 xmen movie sumer sy tgk wayang

LanaBusyBee said...

bila ku kata cinta : selamat pengantin baru D ^^...wah sure besh tu...ala settle kan mana perlu, wayang bila2 boleh tgk kan, yang penting selesa dan sesuaikan dulu dgn rumah dan teman sebilik hehehehe

matjoe : tq ^^...waaah, memang peminat setia nih...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...