Tuesday, June 7, 2011

Ni lana nak habaq mai ni ^^


Hi hampa (klu cik epal dengan korangnya, lana dengan hampanya hihihi) ^^...sorry lama lana tak update, ye la, geram lepas blogspot buat hal retu, abeh entry draft lana hilang, pastu, dia tak publish...tak publish ok lagi la kan, sekali hilang aaaaaaaaa....pasrah je la kan, dah guna yang free huhuhu...
Ok-ok jom fokus pada tajuk sebenar hehehe..ni lana nak habaq ni, sapa rasa nk baca pasal review perkahwinan lana, cuba pi tengok kat atas pages tu ha, bawah header...kat ctu hampa boleh klik la tengok persiapan lana menuju hari-hari bahagia...xdak apa-apa yang menarik pun, sekadar ingin berkongsi...

satu lagi, lana sediakan perkhidmatan buat kad kawen, sekali dengan printing..murah dan cantik...kertas guna kertas mcm kita dpt iklan flyers tu ha, kertas licin...nk yang tebal boleh, yang nipis pun boleh, ikut bajet la, lagi banyak, lagi murah ^^...dan lana design special untuk hampa, takkan ada yang sama macam hampa punya kad kawen la (mcm kad kawen lana sendiri, dan kad kawen adik lana <-- yg ni nanti lana update hehehe)..and now lana tengah cari idea nk buatkan kad kawen untuk member..sapa yang nak tau berapa harganya, sila lah email pada lana yer firbee@gmail.com

Ha satu lagi, hampa jangan la lupa pi singgah2 cuci mata kt blogshop lana tuh ha...klik ja kt pages tu, boleh pi cuci mata tengok cotton flower brooch yang comel2 ^^..tak mahai pun la, affordable lah ^^...sebab lana tengok, rata-rata jual satu rm3.50 per pieces huhuhu..yang ni lana buat sendiri tau, kain import dari Jakarta tau hehehe....

Klah hampa...nanti kita jumpa lagi no di lain entry, tu pun kalau lana rajin la hehehe....

p/s : hampa dalam bahasa utara bermaksud korang <-- bagi sesiapa yang tak tau la kan, bukan hampa kecewa hahahaha

1 orang yang tak busy ^^:

Akulah Pak Lan said...

blog aku kena delete terus..ni baru OK

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...