Tuesday, June 14, 2011

Thanks to Puan Bee^^

Ya Allah...dah lama kot entry puan bee ni...tapi lana baru ja berkesempatan baca blog review daripada puan bee ^^...aa la kita ni sama umoq la hihihi...sapa nk baca komen puan bee, klik link ni ^^


tu maksudnya lana busy sgt2 la tuh, sampai tak nmpk blogger yang lana follow dh berupdate huhuhu, miane :( (miane = mintak maaf)
terima kasih buat puan bee...InsyaAllah kalau ada masa, lana ubah sikit2, nk kejar seo ek? ahahaha, tgk la kalau rajin, lana ni bekerja, so xdak la masa sgt mcm puan bee yg jadi surirumah, oooh beshnya jadi surirumah sepenuh masa *sambil tongkat dagu pikiaq bila la masa mcm tu akan sampai huhhuhu...

so kalau hampa suma nk try di review, pi la singgah blog puan bee tu yer ^^...yang penting hampa kena kuat kalau kena kritik ^^...

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...