Friday, April 16, 2010

Rasa happy bila idea di curahkan

Semalam, pas balik keja....bersemangat pi cucuk duit (ahahaha cucuk pun boleh, xyah guna jarum pun hehehe)...pastu terus pi kedai...berdebar2 juga aku huhuhu...

dan hasilnya ialah jeng jeng jeng .....


fuuuhhh...rasa puas hati gila bila idea aku dicurahkan pada kad kenduri sendiri..penat ooo nk buat mcm ni, kena betul2 teliti, dan aku bkn jenis org mcm tu hehehe...tema warna hitam+pink, ganaz dan lembut hihihi...hasil persetujuan kaler dari aku dan tokwan....

okeyh kawan2 yang dok jauh tu, jemput2 mai kenduri aku 12 hb 6 nnt..bak mai alamat, nk pos...kalau da malaih sgt, drop alamat kt comment ni noo...^^

3 orang yang tak busy ^^:

Alida Ali said...

ctk gak kombinasi hitam pink....

Matjoe said...

wow, cantik nyer

E K A said...

ruby...anniversary eka 6.12....tebalik pulak.happy wedding tau...hehehe...cantik sgt kad.sbb ada pink.

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...