Wednesday, January 12, 2011

Tiket Konsert Maher Zain sudah mula di jual

Pengumuman! bagi peminat2 Maher Zain yang tak sempat dan tak berpeluang ke konsert beliau pada tahun lepas seperti di entry ini, boleh dapatkan tiketnya sekarang!!

Maher Zain akan mengadakan konsertnya pada 25 hb dan 26 hb februari nanti...so korang boleh pilih tarikh mana yang korang available la kan....

Sebarang maklumat mengenai konsert ini, korang boleh layari website inteam ni ha...
Harga tiket pun ok la...pada kurang mampu, harga serendah RM53 boleh di perolehi...dan pada yang mampu setinggi RM297...jangan nnt korang beli tiket murah pastu komplain xnampk yer...dah nama pun murah padan la gak tempatnya pun kan....

Dan kalau korang nk beli secara online, boleh klik pada website ni...xyah nk daftar apa2, beli sahaja..

So apa tuggu lagi? Aku dah beli...sebab hubby munchy teringin sangat nk pegi...cepat, kang abeh, berputih mata lak hehehe....

p/s : maher zain ada tweet dalam twitter dia dan fb dia, dia kata lagu InsyaAllah versi Bahasa Malaysia dah siap, so korang xmo ke dengar Maher Zain mendendangkan lagu dengan bahasa kebangsaan kita? ceeewah, terpromote lak aku hehehe...

4 orang yang tak busy ^^:

Liza said...

Insyallah, mmg niat nak pegi bawak anak2...

mie said...

gue pasti pergi..
ehehee

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

Jengjalan dari mknace unlimited

LanaBusyBee said...

liza : wah beshnya dpt parent mcm liza ni ^^

mie : jumpa di sana ^^

mknace : semestinya^^

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...