Tuesday, January 18, 2011

Mintak tolong like boleh?? hihihi^^

Salam Selasa all ^^...

to my follower, silent reader and all blogger, lana nk mintak tolong boleh? tu pun kalau sudi la yer ^^....

lana ada masuk contest azam 2011 dekat blog matjoe ni, so ada 3 jenis cara untuk menang, salah satunya ialah like gambar dekat page matjoe....

boleh tak korang like gambar lana kt ctu? caranya senang saja, korang like page facebook matjoe, pastu scroll smpi bawah sket, ada gambar mcm kt bawah ni, korang klik ja like....senang ka kan...ala boleh laaaa, boleh laaaa ek ek ? klik kt cni untuk like..



Ribuan terima kasih di dahulukan ^^...korang jangan lupa tau, tau tau ^^....

p/s : mesti ada yang kata "kitaorang like lana, lana menang contest, kitaorang dapat apa? " korang dapat pahala la =) sebab tolong lana eheh =P

p/s/s : nanti kalau korang ada join kontes apa2 yang nk kena like ke, undi2 ke, panggil je lana, lana boleh tolong satu undi ^^ 

Kontes ni tutup pada 25 hb 1...so cepat2 la like yer ^^ thanks all

2 orang yang tak busy ^^:

Matjoe said...

hmm, skng ni tgk vote, you dpt no2. mcm boleh ptong number 1 jer. kene rajin kempen lagi. anyway thanks join my contest

LanaBusyBee said...

matjoe : ur welcome ^^...rasa mcm xleh nk potong je hehehe...xpe la, pasrah je^^

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...