Friday, January 14, 2011

Tolong yer blogger, saya merayu ni....

Terima kasih pada follower saya ^^...dok xdok dah 123 orang dah follower saya (dari 2007 hingga 2011 baru 123 org follower je ke? ahahaha)...seriusly saya bukan seorang yang follow blog orang kalau saya tak minat, hanya blog yang minat je saya follow, tapi jangan risau, ada juga yang saya tinggalkan jejak dan click iklan even saya tak jadi follower blognya....

dan saya juga tidak memaksa untuk kalian memfollow blog saya ni, semuanya atas kehendak sendiri kan ^^..kalau betul angkat kening ^^ hehehe (sbb tu la follower saya sikit saja)


tapi saya nk tegaskan di sini, sapa2 yang nk mintak saya berjalan-jalan ke blognya, please remove lagu yang autoplay, nak letak lagu boleh, tapi jangan auto play, sebabnya?? saya suka baca blog korang malam2 hari...sunyi sepi...tetiba bunyi lagu, adeh la, terkejut la den...den x sukaaaaaa....


memang saya bukan siapa2 pun...korang mesti ingat, "ada aku kesah kalau ko xdatang blog aku" ya ya, saya bukan blogger yang pemes pun, tapi saya mungkin blogger yang akan membantu menjana pendapatan blog anda, ingt tu hehehehe...


so kalau korang xnak saya  pi blog korang, xkisah la (eh ada ke ek yang xnak orang pi jengah blog dia?) klu nk letak lagu letak la, confirm sy x jengah blog korang ^^ miane....

3 orang yang tak busy ^^:

cikzety said...

aah, samelaa, hihik~

Adawiyah A.Halim said...

nice =)
hehehe.....

LanaBusyBee said...

cik zety : tu la kan hihihi

adawiyah : makashih^^

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...