Tuesday, January 11, 2011

Celebrate Besday Hubby Munchy

Wohoo, kisah minggu lepas, tapi post minggu ni, aci la kan hehe...sebab aku kan busy ^^...

Aku dengan hubby dah plan nk jumpa hujung bulan 12...3 minggu kami tak jumpa, normal la hujung bulan baru jumpa, dah gaji kan hehe..disebabkan bola sepak piala suzuki malaysia menang, so PM bagi cuti ari jumaat...so hubby dapat la cuti ari ahadnya...yehaaa, banyak cuti ^^...

Hubby smpi mai KL ari khamis malam...ingtkan turun kat bukit jalil, sekali kt jalan duta daaa...gamble ja la aku pi sana, bukan tau jalan pun, dah la rabun ayam huhu...Alhamdulillah berpandukan sign board dan instinct yang kuat, aku sampai kt jalan duta dalam masa 20 minit saja dar BTS tanpa sesat, yehoooo ^^..

Esoknya Hari Jumaat, g amek hadiah besday hubby kt Kak Ina, berjumpa di Alamanda...Hubby tak tau pun suprise ni hehehe...cuma aku bgtau dia, aku nk pi amek barang saja..

Sekali dah dapat " Nah hadiah besday, suprise!" ahahaha..tau apa hubby aku kata "ni hadiah tuk sapa, xdak nama abang pun?" wawawawa...nak gak nama dia tertulis kt coklat tu huhuhu...
Ni la rupa coklat tuh...xmuat dah nk tulis nama hubby...ala boleh la dh tulis my darling tu kan, aku bukan ada my darling yang lain, dia sorang saja ahahaha :D
kalau korang nk tempah dengan kak ina ni, boleh la pi kt blog dia ..habaq saja nk kaler apa, jenis apa, dia boleh ja buatkan ^^
Coklat ni sebenarnya berbentuk kotak, so makan la kotak tu puas2...sedap! serius sedap, dia xmanis sangat...cuma badam tu x berapa besh saja....
(ada ka patut hubby xmo bawak balik kg coklat ni, padahal hadiah besday dia hehe..tapi pas dia balik kg, aku lak teringin, silap tak kepak sikit penutup coklat tuh huhuhu)

Besday boy dengan coklatnya ^^
Kami celebrate besday hubby kt johny..sapa kami? mana ada sapa, aku dengan hubby saja la ahahah...k2, ni last time mkn kt johny, pasni xmo dah makan cni, bukan sebab x sedap, sedap, tapi x kenyang ahahaha...ok la, tuk hubby try kan...

The Lanabusybee ^^

Lepas tu kami pi karaoke kt Alamanda, sejam gak la, smpi xdak sora ahaha...pas pada tu balik umah, solat, makan lagi, tdoq, tengok tv...sambut tahun baru kt umah saja ...lagi besh ^^

1 orang yang tak busy ^^:

iLa SaHaR said...

huhuhu baca2 entri hang terbuka idea nak buat hantaran coklat specialize hehehehe... thanx

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...