Saturday, January 22, 2011

Eyeshadow - Elianto

hi girls...kali ni ruangan untuk gadis2 hehehe...selepas terjebak membeli eyeshadow elianto di sini, kononnya nak penuhkan pallete yang ada lagi 6 ruang kosong....so lana pun pi la ushar2 kt kedai elianto..

dah xmo dh amek kaler yang matte, sbb mcm susah nk lekat kt kelopak mata tuh...so kali ni lana amek yang shine sket...satu kaler RM8 saja..try2, ok gak ...salesgirl kata, beli 3 dapat free pallate...laaa mcm na nk penuhkan pallate yang ada kt umah tuh? huhuhuhu

xpa la, amek saja la. pallate ni kecik sket, so leh ja letak dalam hanbag kan hehehe...

so girls, tunggu apa lagi sementara ada promotion ni, free laaaa hehehe
(lana still mencari the besh eyeshadow selain loreal...yang murah n tahan lama, elianto xsgt huhuhu)

2 orang yang tak busy ^^:

fyna said...

i pon beli kaler macam you! cume putih tu i ganti ngn hijau..hehe

LanaBusyBee said...

suka kan elianto ni, tapi xdak la besh sgt pun hehehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...