Thursday, January 27, 2011

Blog on mobile - Please do this setting utk membenarkan saya membaca blog anda melalui hp sahaja ^^

Kepada blogger2 sekalian...aku nk membuat satu permintaan...Boleh tak korang settingkan dekat blog korang mcm kat bawah ni? alasannya? memudahkan aku nk usha blog korang la hehehehe...

senang je beb nk setting..meh aku tunjuk cara2nya....

1. klik pada setting
2, pastu pilih tab email  & mobile
3. Tick pada yes on mobile device

4. pastu klik save setting

5. taraaa!! sah siap..so nanti blog korang akan appear mcm kat bawah ni...So senang la aku nk pi jalan2 blog korang nanti, pi singgah letak komen...ha la, xkan nk usung laptop 24 jam kan..hp kan sentiasa di tangan hehehe (ye ke?) 


Terima kasih pada yang buat setting ni ek, nnt aku bookmark kan korang punya blog dlm hp aku ^^

3 orang yang tak busy ^^:

cik yana said...

ruby,

tada pun show mobile templates..huhu..nk click yes kat mana yang? ;p

Zul's Stuff said...

thanx..nice tutorial~~~

Matjoe said...

salam lana, u win kak ina cookies,

http://www.matjoe.com/2011/01/keputusan-contest-like-di-facebook.html

please mail me your address faster, kak ina nak wat poslaju.

azizul_mmu99@yahoo.com

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...