Sunday, January 9, 2011

Kenapa bayar lebih kalau boleh dapat yang murah??

Betul tak apa yang aku kata? kenapa mesti bayar lebih jika boleh dapat harga yang lebih murah dan berbaloi??

Alkisahnya nk memperkenalkan blog my cousin ni ha..Why Pay More.....
My cousin ni tengah dok menjual barang2 yang terpakai, ada jugak yang tak pakai lagipun...kebnyakkannya daripada England, sbb my cousin study sana dulu (btl kan kak emma? hehe)...

Antara yang di jual oleh kak emma ni ialah Home Deco english style...cantik. laaa...kalau la aku ada rumah aku beli dah, tak pa la, bg je la orang lain beli dulu hehehe...
RM30 sahaja
RM5 sahaja 
RM4 sahaja

dan banyak lagi...sila ke blognya untuk menjamu mata ^^

pastu ada gak soft toy, barang mainan dan macam2 la...harga memang berbaloi...mana nak dapat Bob The Bilder dengan harga RM5? cer habaq mai ahahaha.....ok, jom layan gambaq dan harganya, aku cedok dari blog kak emma ni 
RM5 sahaja
RM10 sahaja
RM10 sahaja
RM5 sahaja

2 orang yang tak busy ^^:

Ogy said...

lawo2 tp kalo dibeli tatau nk letak mana lg..nnti nk lelonglah brg2 lam umah ni..ahakss..

lana ~ dh lama tak terjah romantika..hati dh menggedik2...mesti byk brg lawo2 kan...adusss...kalo ajak mr b kang mesti dia kata ~ nk letak manalg syg? dh takde ruang...takkan lam bilik air kot...huhuhuh

LanaBusyBee said...

kak gee : tu la akak, leh wat income gak tuh..sepupu sy ni penuh dgn barang2 ms dia kt england dulu...jual balik barang yg elok tuh masyuk gak kak, leh beli yg terbaru hehehehe...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...