Friday, January 21, 2011

Kak Limah punya pasai

Dua minggu lepas punya kisah yer kawan2 miahaha...xdan nk update la, tapi nk update gak...

Masa hubby mai KL, dah janji dengan dia nk tgk cita Hantu Kak Limah Balik Rumah...so kena la tunaikan janji...tapi, hujung minggu, cuti lak tuh, berderet2 la orang nk tengak movie kan...

So kami dua orang pun pi la terkedek2 kt JJ Cheras Selatan nk tengok cita Kak Limah ni...pi pukul 4 petang, tapi tiket ada paling awal pun 7.30 malam huhuhu..xpa la, amek je la kan....

pastu lapaq sebab makan spegathi ja kt umah huhuhu...aku ngidam makan teppayaki, of coz amek meat punya hehehe(pengaruh cita My Girlfriend is Gumiho la ni)...(opss i lum preggy tau, ngidam ngada2 namanya ni hehehe)

ayaq yang sampai dulu....penat dh posing mcm2...tempek sket dah la hehehe

lama gak kot tunggu sampai makanan kami ni...smpai aku nk pi beli aunty anne lak, tuptup je makanan dh smpi, so xjadi la, nafsu tu, nafsu aaaaish hehehe...

dah abes makan barulah leh pi berjalan-jalan shopping...tu yang boleh terbeli bb cream faceshop tu hehehe..lama woo nk tunggu kul 7.30 mlm ahahaha...sampai tak tau nk buat apa dah huhuhu, last2 lepak2 sambil minum buble milk tea bersama stick coclair aunty anne hehehe....

pas solat magrib, baru la pi tengok...miss la gak part yang depan2 cita kak limah tuh (xpa, janji kita solat dulu kan)...adeh la...penat ooo gelak tengok cita kak limah ni ahahaha...cer cita, cer cita hehehe...

filem2 mamat khalid ni memang kelakau dan ada kualiti...ok la tuh kan...ingat senang ka nk bagi orang gelak..kalau korang dok kutuk2 kan, cer korang buat cita yang leh bagi orang gelak tengok, cer buat, cer buat tengok hehehehe

2 orang yang tak busy ^^:

Matjoe said...

i suka cerita rock mamat khalid

LanaBusyBee said...

cita rock mamat khalid tu pun kdg2 geram je, dgn muntah2 la ahaha...kdg2 kita xterpikir pun idea mcm tu kan hehehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...