Saturday, January 8, 2011

Ok x Header baru ni??

Korang cer cita kt aku, cer cita, ok tak header baru ni? ahahaha...saja nk tukaq sikit demi sikit layout ni...almaklum la kan ,tahun baru, semua pun nak baru hehehe....

cer cita, ok x ? ikhlas tau, kalau suka yang dulu, cer bgtau hehehe....
ni header yang lama... 

ke yang ni lagi besh?? cer bgtau ^^ hehehe 
 
atau yang sekarang tgh dok pakai ni??

p/s : design layout akan di buat berdasarkan header yang besh ^^

8 orang yang tak busy ^^:

mie said...

drpd undangan kawen ke pgambar pengantin..
hehehee

ieka&apiz said...

suke yg second one..... look so sweet! like byk2 ;)

ChibimarukO said...

cantik!creative

Zakiah Mohd Saad said...

suka yang last tu..background pink!baru match...

indah.com said...

dua2 nya cantik kreatif

padin said...

2 -2 best, cantik..

Ogy said...

yg first tu nampak formal sket..yg 2nd nampak ceriaa :)

LanaBusyBee said...

mie : a;a tag daripada kawen retu hihihi

ieka : akak xberkenan pun yg tuh huhuhu

chibi : tq tq^^

kiah : background akan di tukar nnt

mak long : tima kasih maklong ^^

padin: makasih padin ^^..rasanya x puas ati, nk buat lain la huhuhu

kak gee : tu la kan...tgk la mcm na hasilnya nnt hihihi

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...