Wednesday, April 13, 2011

Cara Membuat Ribbon caraku ^^

Masa aku tengah menyibukkan diri membuat ribbon untuk adik, sebenarnya aku dah research awal2 dah mcm mana cara nk buat ribbon ni..terjumpa dekat blog zie ni ha , tq ya zie ^^

ada jugak yang komen "order je kt kedai" buat sendiri lagi jimat dan kepuasan itu ternyata sekali rasanya ahahaha...

dalam ni ada 200 bijik ribbon tau ^^

so untuk bagi sama saiz, aku telah menggunakan kayu cucuk sanggul dan brush eyeshadow ahahaha...kretif x? so nanti saiz ribbon tetap sama je la ^^...bijak kan kekeke...
aku g belek2 balik blog zie tadi, dah x jumpa tutorial ribbon yang kena guna kayu tuh...serius senang nk buat ribbon klu guna kayu sebagai pengukur..thanks zie kasi tutorial yang sangat berguna ^^


0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...