Tuesday, April 19, 2011

Virgin Coconut Oil (VCO) Catalyst

Hi all...lana nk bgtau satu produk yang tengah femes sekarang ni...orang dok panggil VCO..lana try sendiri produk ni pada 4 hb 4 retu...ni sebab kes terpengaruh la dalam Blog CPM Nurhaliza hehehe..so sapa yang rajin boleh pi belek2 kt blog akak cpm nurhaliza ^^...


lana teruja sebab dia boleh menyuburkan hormon kita, period pun teratur dan sebagainya(so kena tunggu next month la, adakah period lana teratur atau sebaliknya kan :P) ...sepanjang lana dok makan vco ni, perubahan yang lana alami, senang proses penghadaman la...pastu kulit muka lak rasa mcm soft saja, tak berminyak dah, xyah nk pakai foundation pun, pakai bedak pun dah memadai..pastu kelebihan yang kurang rasa nk mkn tu, lana xrasa lagi, dok lapar je mcm biasa ahahaha...psssstt... ada kawan lana kata, mkn vco ni membuatkan kita lalu mkn (tambah selera), tapi bagi lana tu bergantung terhadap kawalan nafsu kita la kan hehehe...


yang beshnya vco ni, dia bukan ubat tau kawan2, tapi dia adalah makanan tambahan..tubuh badan kita perlukan tenaga untuk buat kerja, rasa2 lemah badan ke, sesuai la makan vco ni..Setakat ni Alhamdulillah, lana rasa badan segar saja..xdak lagi nk tdo lewat malam, bgn lewat pagi (time cuti ye la hahaha) Oh adakah ini mind set lana saja? hahahaha

so, tak rugi kalau korang nk mencuba vco ni, harga dia pun murah saja RM39.90, mampu dimiliki...apalah sangat harganya jika dibandingkan dengan kesihatan kita, ye dak? eh terover promote lak hehe, kalau korang nk beli, boleh cari stokis2 yang berdekatan, dah ramai yang jadi agen..lana tak jual, malas hehehe....

lagi satu vso ni x memudaratkan ibu yang mengandung, maksud lana, boleh ja di ambil oleh ibu mengandung dan kanak2 berumur seawal 8 tahun, sebab dia kan makanan tambahan..bagus!!

p/s: korang boleh bayangkan kalau kehidupan kita xdak internet? Oh no! sangat tak besh, lana sehari tak bukak internet pun dah rasa mcm ketinggalan macam2 saja..sekrang pakej broadband macam2 dan murah, tak macam dulu lagi, bayangkan RM49 untuk speed up to 4.8Mbps, besh kan??

5 orang yang tak busy ^^:

E K A said...

dah byk kali eka dgr VCO ni...dan tau keberkesanannya.nak terai la...ada jual kat ne ae...weekend ni nak g bandar la skodeng tgk.ada ke tak

mrs chenta said...

blog walking^^.. lana nakk kucinggggggggggggggggggggggg ahahahhaha

LanaBusyBee said...

eka : ada je rasanya jual kt sana eka, kena cari jer, suka la tuh pi shopping hehehe...

mrs chenta : hi hi ^^, nnt i buat satu entry upload pic kucing2 kt u hahaha ^^

Redbloodsnow said...

pssttt zie adalah salah sorg pengamal VCO softgel ni. mmg bgs product ni :) so far dh masok 4 bulan mkn ^_-

ifnacatalyst said...

SALAM...

saya jual VCO...FREE postage tau..

jom la try produk ni..lgpun murah je...tahan sebulan...

x rugi mencuba...

ni link FB saya...
http://www.facebook.com/profile.php?id=1000021954...

or

search je nama ifna catalyst...

thank you so much..
Report

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...