Wednesday, April 27, 2011

Baca Paper Online yang besh

Hi all...lana kembali dengan penuh info kali ni ^^...tapi lana bukan nak jadi wartawan...bukan nk jadi glamer semata2,bukan nk ulas balik berita yang telah di siarkan di berita online (lana cukup tak suka nk pegi baca blog yang dan tertulis dalam berita pastu dia paste letak dalam blog dia, kononnya dia ala2 wartawan, kalau dia memang wartawan, lana tak kisah, sorry guys), tapi lana nk berkongsi sumber ^^


korang sure suka baca paper kan? ala, paling kurang pun paper online kan...tapi paper online xdak feel macam paper yang bebetul kita kena beli tu kan? so cni, ada hamba Allah yang sangat rajin mengupload setiap keratan akhbar di blognya.....


lana rasa lagi puas kita baca paper yang sebenar tapi di atas talian? u know what i mean? kalau tak paham jugak, klik la url di bawah ni, dan anda akan pahamnya nanti ^^....

http://bacapaperku.blogspot.com/ 

so macam mana? besh x? korang tak yah nak bazirkan duit untuk membelinya lagi ^^....boleh bookmark kalau suka heee~~~

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...