Wednesday, April 13, 2011

Free Download drama-drama besh !!

erm...apa yang korang akan buat kalau korang terlepas drama kegemaran korang di sebabkan jalan jem, nk balik umah xdan nk tengok episod akasia?? sure rasa macam alaaaa, termiss la satu episod..kalau kt astro boleh tunggu hari sabtu, sebab ada ulangan..kalau tv3, tv9, macam mana?

jangan bimbang, jangan risau, kan ada www.tonton.com.my hehehe...aiceeeh, promote baik nampak hehehe...boleh tengok kt ctu kan...tapi, kalau broadband korang slow? macam aku ni, slow la gak, nak tengok streeming memang menguji kesabaran la, kadang2 dia jump ke intro balik, tak ke hangin, sampai aku rasa nk report pada tonton.com.my huhuhu...sampai la aku jumpa jalan penyelesaiannya...

ok,2 panjang sangat dah intronya tuh hehehe...so untuk senang crita, kita dunload sajalah cita tu kan, dok sambil layan fb, sambil dunload, yer dak? hehehe...cara2nya ialah,
  1. pegi ke blog Hafiz Story  ni ..aku pun amek tutorial kt ctu gak hahaha...nanti senang je la korang nk dunload kan...
kalau yang guna broadband murah pun ok je dunloadnya, sebab dah pakai stream transport tuh, cuma kuota limit bandwith korang je la nanti, takut tak cukup hehehehe...so kalau ada sebarang pertanyaan, silalah memberi komen di entry ini ^^

p/s : mood tengah dunload drama Gemilang, banyak miss episod sebab asek terlayan Awan Dania ja hehehe...
p/s/s: jangan dunload kt opis tau, kang internet slow, sendiri mau jawab la hahaha
kredit to Hafiz Story ^^

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...