Tuesday, April 12, 2011

Alamak dah terbeli ni, murah sangat laaaaa

ermmm rasa bukan diriku kalau membahasakan diri sebagai lana hehehe...xpa2, korang panggil je lana, tapi dalam entry blog lana nk guna nama pengganti diri aku leh x? sebab rasa mcm xbesh ja guna lana, x friendly hehehe, mcm di buat2 je rasa hehehe....aku berbalik kepada tajuk entry yer kawan2^^

semalam, dok sibuk2 main social network, tetiba aku terjumpa satu iklan ni...wohooo...besh....tapi sayangnya kalau korang nk beli hari ni, deal dah abeh dah...


Bayangkan custom album RM64 saja, besh2...memandangkan aku lum ada lagi custom album dengan hubby munchy masa kawen dulu (ada sticky album ja), so aku tak melepaskan peluang untuk beli deal ni...nk himpun gambar dari bertunang, akad nikah smpi la ke kenduri...semua dalam satu cerita ^^...


korang penah buat sendiri x custom album? selalunya kalau kita upah photographer yang edit dan depa pi antaq kedai, mahai kan? makan ratus2 gak la....Dengan photobook, segalanya kita boleh buat sendiri..siap boleh dunload free software dari dorang lagi...besh kan...


So sentiasa la alert, sebab depa ni rajin sungguh buat promotion, cik selamah kundang pun penah guna khidmat depa ni...mmg besh ^^.

p/s : baru aku terpikir2 nk beli bekas air yang tahan lama dan bagus kualiti, xsangka lak join contest tuppaware leh dapat samsung galaxy tabs tuuuuuh ^^

1 orang yang tak busy ^^:

dyna idna's mum said...

hahahaha(aku gelak dlm ati) cik puan lanabusybee, murah gila wes 64 hinggit tp aku dpt free ja sbb laki aku bt sndri. yang xbestnya sticky album aku xpenuh2 lg gambaq. laki aku dan bt berapa kerat ja pastu mood m'edit dia ilang. so,custom album aku dok b'habuk bwh rak tv ja la...

p/s: nnt aku jmput hg blogwalking kat blog aku.hehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...