Thursday, March 24, 2011

Pink mataku!!

Bnyak tak ribbon tu? Tu baru ja lana siapkan tadi, amek masa dua jam gak la untuk hasilkan 100 ribbon, dah naik pinar pink dah mata ni hahaha.... Ada cara nk ikat ribbon ni dgn senang tau..nnt lana upload, guna hp ni terhad sket nk upload, lana pandai letak pic satu ja aahaha,,. Seronok sebenarnya buat kerja2 kawen ni..lana memang suka buat..kalau boleh semua nk buat sendiri,baru rasa puas hati kan... Tapi lana percaya,pas kawen korang mesti rasa mcm nk kawen sekali lagi, nak bagi jadi majlis perfect kan..betul x? ermmm klah,lana nk sambung buat ribbon lg ni..nk buat seribu,baru siap 2 ratus ni huhu..target lana sehari 100.. Kah byeee
Published with Blogger-droid v1.6.8

1 orang yang tak busy ^^:

perlis said...

order kat kedai je.

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...