Tuesday, April 12, 2011

Annual Dinner di opis ^^

Hi peeps ^^...ya i know, ni event basi, event dalam bulan 3, so nk update gak hehehe...

Opis lana ada buat annual dinner...bukan senang lah nk buat annual dinner, mcm2, planning, pastu tak jadi...semua tu atas urusan management la kan...bagi kami (lana dan AJK Kris) hanya mengikut arahan untuk mengaturkan majlis ni jer...KRIS? apa tu? KRIS tu kelas rekrasi dan sosial di opis...so AJK KRIS la yang akan mengaturkan aktiviti di opis...AJK di undi melalui pilihan (voting) by staff...

ok berbalik pada annual dinner ni...aik, awat bulan 3 annual dinner? bulan bulan 12? sebabnya financial company end pada bulan 3, sebab tu la apa2 pun start bulan 4 (mcm naik gaji ke kan, bonus dan lain2, depend la)..

So annual dinner ni kiranya aktiviti last kami la...pasni serah tugas bagi ahli baru lak, lega rasa hehehe....

Annual dinner ni simple saja, tema pakaian traditional, mau buat yang bukan, depa suma ni bukan nk ikut pun, last2 pakai baju kurung gak hehehe...lana pakai ja baju yang lama, siap buang plit kt pinggang aahaha, nampak sangat dh tak muat, bukan tak muat, tapi nk bagi selesa kekeke....

klah, setelah penat membebel, jom layan gambaq lak ^^

Gadis2 Kris ^^, dan jejaka tersesat ahaha




Dan inilah ajk Kris bersama penasihatnya ^^ 

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...