Tuesday, April 26, 2011

Semua pun lana nk buat arghh

apa lana ni? orang update pasal majlis perkahwinan derang, lana pun nk update...

apa lana ni? orang update pasal berreonggeng di hujung minggu, lana pun nk update...

apa lana ni? orang update pasal telefon, lana pun nak update...

apa lana ni? orang update pasal twitter, lana pun nak update...

tapi mana semua benda yang lana nak update tu? xdak pun? tak terupdate pun? arghhhh, right here, lana xdak mood..ntah la..rasa macam serba tak kena ja...kerja ok, xdak masalah pun takat ni....

cuma lana berperang dengan emosi sendiri...oh adakah tiada yang memahami perasaan ini? arghhhhhh

3 orang yang tak busy ^^:

Bila Ku Kata Cinta... said...

jgn kate Lana..D pon cm gitu...bnyak bnda nak di update..tp bila pics takde..mula bertangguh..

udahnya..update sket2..

best kan..kalau dpt kabor kat org kite tgh DIY~~~~

puanbee said...

faham akk pom kadang2 jd gak mood blurr gini hehe sabar je lah ..kalo nk jugak kuatkan semangat dan buat jer..

LanaBusyBee said...

D : arghhh lana baca blog D la rasa nk update mcm2, tapi malas hehehehe...

puan bee : a'a mood PMS kot kak hehehe...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...