Monday, April 25, 2011

Thanks Zie Review Blogshop Lana ^^

 Salam Isnin ^^....ceriakan hari Isnin yang indah, yang ceria tu sebab masuk gaji la tuh, yang Monday Blues tu, sabaq na hehehe...


Alamak, dah lama sebenarnya Zie ni dah review pasal Cotton Flower Hair Clip daripada blogshop lana tuh, tapi lana xberkesampatan pun nk ucapkan terima kasih...

Ni review yang first

Dan yang yang second


so now, lana nk ucapkan seinfiniti terima kasih buat Zie yang sudi menjadi model tak berbayar lana ^^ hihihi, eee jeles tengok zie pakai, kena jer dengan dia ^^....

InsyaAllah nanti lana akan buatkan jenis kain yang lain daripada lain pulak, import dari Jakarta lagi hehehe

Nak tengok x Zie pakai Hair Clip tu? Of coz la nak tengok kan ^^

cute kan zie ni..tapi Awas!! beliau sudah berpunya hehehehe ^^

Orang cantik ni, pakai apa pun cantik jer kan ^^

So kalau korang nk promote barang2 yang korang jual, Zie ada menyediakan perkhidmatan iklan, Zie akan review blog korang, dan tentunya korang akan berpuas hati ^^ silalah melawat blog beliau yang serba merah itu ^^



4 orang yang tak busy ^^:

Bila Ku Kata Cinta... said...

dua2 cumey..clip+orgnye sekali

puanbee said...

wah laan jual apa ? tk tahu pung :)

LanaBusyBee said...

D : a'a sesuai kan dengan zie ^^

kak bee : elelele kak bee ni, buat2 tak tahu lak hehehe

OreO HitaM said...

Demm!! baru nak try...lambat

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...