Monday, February 21, 2011

First Dalam Komen,mcm budak2 lum baligh lagi lol

Sekarang ni pukul 4.30 pagi..lana tak leh nk tdoq..terbiasa la tu dihujung minggu tdoq lewat huhu

Penah korang ada baca blog2 yang femes??bukan tu yang jadi persoalan sekarang ni..yang annoying tu adalah apabila orang berebut-rebut nak komen,nak jadi orang first komen..alaaa bila entry blog di publish,ada blogger komen mcm ni (contoh yer) "me 1'st yeeey", tak pun, "first"..paaaadiaaaa..nk komen,komen je la..ok first2 apa?? bukan dapat hadiah pun kalau first kan..

Macm budak- budak ja..tak mecet sungguh..lana menyampah mcm tu..lantak la suka ati dia nk tulis kan,tapi xyah la mcm tu..lebih baik komen yang berfaedah..kalau xtau nk komen,tak yah komen lagi senang kan..

Klah..cukup la kemenyampahan lana rini..kang sok lana upload cth yang komen first first tu hehehe..
Published with Blogger-droid v1.6.7

3 orang yang tak busy ^^:

Emma said...

Kak-M jadi takut plak nak komen heeee, maybe budak budak sekolah kot, sometime depa tu just nak cop tapak kaki jer..tu yang jadi tak semengah komen, bukannya depa baca pun entry tu. Harap Lana tak menyampah lah dengan komen kak-M ni yer..heeee

Cik Ima said...

2nd!
wakakakkakakaka mesti hang meluat kan hahahhahahahaha

Ogy said...

masing2 tu nak jadi perhatian lah tu...kalo dpt jadi yg first maybe otai2 tu akan perasan dan terjah blog derang..bila otai2 terjah blog derang..trepik pun ikut samalah kot..heheheeh...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...