Tuesday, February 8, 2011

Tak dapat Buffered Earning la bulan ni huhuhu (T_T)


setelah cuti seminggu, baru semalam tengok buffered earning kan, sedih la lana..huhuhu xdak pun..ni sebab seminggu lana tak update blog dan blogwalking ni...
ermm xpa la..nk buat mcm na, xdak rezeki kan huhuhu...lagipun lana memang pentingkan family dulu, mau kalau cuti tuh, mmg cuti sungguh la, fb pun tak bukak tau hehehe...

so kalau nuffnang bermurah hati nanti, ada la..jangan tekanan yer ^^...sabaq saja..kan sabaq separuh daripada iman...dok kt higway selama 13 jam boleh ja bersabaq kan lan kan hehehe

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...