Thursday, February 10, 2011

Angry Bird di Android ^^ dan juga di komputer anda ^^

Ya sekarang suma orang sudah deman main game angry bird hehehe...semua orang pun dah boleh main dah game ni...sebenarnya game angry bird ni ada pada iphone sahaja, tapi sejak kuarnya android, sesapa yang beli hp android pun dah boleh main dah..lagi banyak stage hehehe...

tiap kali lana balik umah kakak, anak2 sedara lana akan tunjuk depa main game ni..ish2, baru 5 tahun dah pandai main iphone tau...siap ajar lagi lana mcm na nk main game ni..seingat lana, kakak lana beli iphone masa tahun 2009, so memang dah lama la kan..cuma lana ja yang tak berpeluang nk main...

sampai la azril ada post pasal entry ni kat blog dia...bila try main memang addicted...so lana installkan game ni pada laptop adik lana(xyah install pun sebenarnya)...anak2 sedara suka lak main kt laptop, sebab puas sket, nampak burung2 tu besaq saja hehehe..lagipun version pc banyak stage, main la kan hehehe

Masa cuti balik kampung adik lana bertunang baru2 ni, lana install lak game ni pada laptop lana...apa lagi, hubby munchy sakan la main game ni...pastu bila xleh nk clear level, mula la tertekan ahahaha..tak logik la, x masuk akal la ahaha..orang main game untuk seronok, bukan tuk stress2 la yang oi ahahaha..

pastu masing-masing dok berebut nak main angry bird kat laptop lana ni...daripada si hubby munchy, ke nureen, hadif, abang ipar sampai la ke abah lana sendiri ahahaha...bunyi burung tu memang besh, sebab tu la boleh addicted kot hehehe...abah lana pun syok ja main...anak sedara lana yang baru umoq 2 tahun tu, Ishak hafiy pun dah pandai main kt iphone mama dia, memang gila la kan penangan angry bird ni hehehe...

ni lana baru update angry bird kt hp lana..ada stage baru ^^

yang ni lak seasons punya...

yang latest seasons valentine ni la, lana pun x berkesempatan nk main lagi...sibuk nk buat macam2 hehehe..

ni untuk seasons valentine

tengok, comel kan, ada love2 tu...mari bunuh oink oink ituuuuh!!! yeeeah

So pada yang  xdak hp android or iphone, or ipod or ipad, boleh main, jangan risau...jom pi curik dunload kt Blog Azril ^^  eh curik lak, dia kasi free la , pi amek saja hehehe...azril, leh dapatkan yang seasons tak, yang halloween tuh bunyi seram, puas sket main kt komputer hehehe (pas korang dunload, unzipkan file tuh, bukak folder file tuh, dan klik saja pada ikon angry bird, pastu terus main ^^..xyah install2 dah hehehe

p/s : amaran!! kalau korang main, boleh addicted, ssh nk benti, marah2, mula tekanan ahahaha

2 orang yang tak busy ^^:

E K A said...

napa eka tak penah tau pun game ni.nampak sangat ketinggalan jaman.nak try la jap g

mamaharis said...

ye ye ye sangat tertekan. bile mama dah angry abng pulak cube. abang angry panggil papa. pap pon stress angry akma stg tutup je lappy haha

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...