Monday, February 14, 2011

Dia syok tu dapat kawen dengan lelaki cantik ^^

Itulah ungkapan bapak mertuaku hehehe..."dia syok tu ha kawen dengan lelaki cantik..uish cantik laki dia" hehehe..lawak bila aku kenangkan balik pak mertua aku ni ^^..lawak mcm anak dia jugak hihihi...

sapa dia? sapa dia yang syok kawen tu? sapa lagi, Ayu Raudhah la...ensem kan laki dia tuh..pastu tergambar keceriaan dan kegembiraan di wajahnya..sapa x syok beb dapat  husband ensem hehehe...

pak mertua aku leh kata mcm tu masa tengok nona kot kalau x silap aku la...kan ceria ja muka ayu tuh hehehe..

apa2 pun semoga berbahagia yer Ayu Raudhah dan Adha ^^..besh dapat suami ensem, pandai2 la jaga hatinya yer ^^ lelaki ni suka di belai, hanya lelaki yang memahami ahahaha

(gambar credit to Beautifulnara)

3 orang yang tak busy ^^:

Emma said...

hahah..sebenaqnya dok cari tak jumpa tang mana nak comment...akhirnya berjaya seh...hehhehehe...memang laki dia hensem, tapi laki i lagi hensem you......

Shafika Syuhada Rosli said...

ohoho.. pilu rasa hati . sobs . =p

LanaBusyBee said...

kak emma : ye la ye la, laki akak ensem di mata akak hehehe

shafika : alaa xyah pilu2, kang bf ika lagi ensem hehehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...