Sunday, February 20, 2011

Mana nak cari pin ni ek? Tolong!!

Korang, mana lana leh cari pin mcm kt bawah ni ek? lana perlu sangat pin tu (pin sahaja, bukan bunganya) sapa yang ada info atau yang menjualnya, jangan segan silu emailkan pada lana ek firbee@gmail.com..tq all ^^


p/s : meh la jenguk contton flower clip kt blogshop lana ni ^^ hihi...

2 orang yang tak busy ^^:

Emma said...

hang pi tanya la kedai kedai jahir baju ka? kedai2 juai benang ka..or maybe leh pi kat semua house tu..

anita_hanapiah said...

kedai brg2 hantaran dekat umah aku ada la..1 rm 2 kalo xsalah

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...