Thursday, February 10, 2011

Awal Ashaari pun layan cikgu Syida tau hehehe^^

Korang kenal dengan Cikgu Shida? alaaa cikgu shida yang dok upload video miming dia kt youtube tu kan...xkan xkenal kot hehehe..kalau korang tak kenal lagi, pi google la sendiri cikgu shida tu, sure jumpa hehehe.

ramai yang tak suka cikgu shida berbuat  aksi2 miming mcm tu kt youtube..ada yang kata dia putus tunang la, putus cinta la..sebab tu dia jadi mcm tu...cikgu shida ni, cikgu english..tapi dia memang kretif la...ada yang memuji, xkurang hebat jugak yang kutuk...


Semalam la, terbaca twitter awal dengan scha...cer tengok kt bawah ni ^^
klik tuk tumbesaran yang sehat ^^

See see...awal ashaari pun dok layan tengok videoklip cikgu shida tau hehehe...korang ader? xder kan ahahaha

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...