Monday, March 1, 2010

Percy Jackson and the lighthing thief

 
 eh eh.tgk movie ni dah lama kot, baru nk update ahahaha...
Aku tgk cita ni 12 hb 2 retu, masa tokwan turun cni..so layan tgk movie ni dgn kawan2 sepermainan game sekali..tapi sekrg kawan sepermainan fb laks hehehe...

ha, cita ni di arahkan oleh pengarah yang mengarah filem Harry Potter (ek korang paham x? buat2 paham je la no hehehe...)

Dah kalau pengarah dari filem Harry Potter, dia punya magic tu mesti ada, aku sukaaaa...aku suka magic yang besh2 tuh, cthnya bila tgk map, leh nampak benda bergerak2 kat map tuh...

Filem ni agak keterlalulan la...dia cita pasai tuhan..ada tuhan di laut, tuhan angin la, mcm2 lagi la..pastu siap ada neraka lagi...aaaish untuk tontonan hiburan dah la no, xyah nk percaya yang bukan2 tau hehehehe...

Cita ni mengisahkan tentang seorang remaja yang bernama Percy Jackson...Abah dia ni mempunyai kuasa (kuat dgn air), kawen dengan mak dia yang hanya orang kebiasaan saja...Percy ni pun dia tak tau yang sebenarnya dia mempunyai kuasa...sampai la satu hari ni, kilat telah di curi...jadi Percy la yang di tuduh mencuri kilat (lightning) ni..tapi sebenarnya bukan dia pun...

Macam na percy leh tau dia ada kuasa? Sapa yang sebenaqnya curi kilat tu? ahahah korang kena la tengok movie ni sendiri...bagi aku, filem ni memang besh, sbb aku suka jenis filem2 mcm ni hehehe...sampaikan aku lak yang mimpi dapat kuasa api ahahaha..pastu syaitan tu nk lawan aku xleh, dia kalah...last2 dia nk pi menuntut ilmu lagi...so aku takut syaitan ni kacau lagi kalau dia dah ada ilmu baru, so aku pun pi la semayang xmo bg syaitan kacau..pastu terjaga dari mimpi aahahhaa..ntah apa2 ja kan sampai terbawak2 dalam mimpi hehehehe

3 orang yang tak busy ^^:

FiSaU said...

http://hiburan-masa-kini.tk < kt cni leyh dapat cite neh tok download hehe oke

LanaBusyBee said...

thanks fisau ^^..kasi link tuk kawan2 lana yg xtgk lagi ek ^^ so kind ^^..thanks sudi singgah cni yer ^^

FiSaU said...

hehe same2 :)

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...