Tuesday, March 16, 2010

Adeeeh, blog lu*ah

Aku dok tengok2 keyword dari nuffnang aku tu, sekali terkejut gak..wesss, ingt blog lucah ke ahahaha...sila tengok gambaq kt bawah ni

(Klik untuk kelihatan lebih besaq)

untuk keyword isteri seksi, kuaq pasal entri ni ...Tuk keyword "suka simpan g-string" sapa la yang gigih sangat ni cari adeeeeeh, kuar entri yang sama gak kt atas tuh...Tajuk entri kali ni pun saja aku jadikan *, kang tak pepasal taip perkataan lu*ah, kuar blog aku, pastu sure orang tu hampa ahahahaha



3 orang yang tak busy ^^:

Matjoe said...

g-string?? gilo aper, mcm mana bleh terlepas ke blog ngko ni

LanaBusyBee said...

tu sebab entry panggilan hangit tuh ahahaha

Saliza said...

haha blog sy pon penah. kan ade satu entri haris tlg cuci keta. diorg serch for pembantu seksi. muahaha kuar gambo haris tlg cuci keta pakai suar kecik
pdn muke la la la

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...